Programa de “Fish & Chips”

Els alumnes de Cicle Superior anirem el proper 18 de maig a Barcelona per gravar un dels programes del “Fish&chips”.
Aquest programa posa a prova el nivell d’anglès dels alumnes mitjançant activitats divertides i competint amb una altra escola de Catalunya. “Fish&chips” s’emet els dissabtes a les 13’15 pel K3.
Durant el mes d’abril uns membres de l’equip de TV3 es varen desplaçar fins l’escola per tal de fer un càsting a 10 alumnes de 6è i representar a la nostra comarca. D’aquests 10, varen triar 3 concursants i 2 suplents i la resta d’alumnes del cicle aniran de públic.
Tots els alumnes han d’aprendre un ball per tal de presentar cada prova i animar el programa.
Podeu trobar la coreografia en aquest enllaç.
                   http://www.youtube.com/watch?v=qo_QZU5Om3Y
Quan sapiguem el dia de l’emissió us ho farem saber.

El dia 18 de Maig de 2011 vam anar al programa de “Fish & Chips” a Barcelona.

Els nostres competidors eren molt sociables i divertits, i es deien: Pau, Aina, Eduard, i venien de l’escola “Mare de Déu de Lladó” de Tarragona.

A tots els concursants ens van donar les nostres samarretes i ens van maquillar una mica.

Nosaltres al principi estàvem molt nerviosos però després ja no. Quan vam arribar al plató no era gens ni mica el que semblava des de la televisió, era molt més petit del que sembla però era molt “guai”. Després no vam conèixer del tot a l`Oriol però des de lluny semblava molt simpàtic.

La primera prova era de “True or False”. Ens donaven una frase en anglès i havíem de dir si era certa o falsa. Amb aquesta prova vam començant perdent…La cosa no pintava gaire bé.

La segona prova era de “Crazy Balls”. Dins d’una piscina de boles havíem de buscar paraules relacionades amb el camp, el transport, la cuina i la roba. Vam començar a remuntar!!!

La tercera prova era de “Hey DJ”. Ens posaven un tros d’una cançó i havíem de dir com continuava. Va sortir Super bé.

La quarta prova era de “Wild Splash”. Ens deletrejaven una paraula i nosaltres havíem de dir-la sencera.

Ens va sortir a la majoria molt malament però va ser molt fastigosa i a la vegada molt divertida.

A les dutxes no aconseguíem treure’ns aquell moc enganxós de sobre.

I ELS GUANYADORS VAM SER NOSALTRES gràcies als ànims de tots els companys i companyes de 5è i 6è que ens van acompanyar amb els seus balls i crits. Va ser una experiència TOTAL ens ho vam passar molt bé.

Pau, Ainhoa i Víctor. T

Bé , hem guanyat!

Després de passar pel càsting que varen venir a fer-nos a l’escola , vam ser seleccionats per poder participar en el programa FISH AND CHIPS que s’emet els dissabtes a les 12.00 h. del migdia al canal Super3 (TV3).

Es tracta d’un concurs on es posa a prova el domini de l’anglès entre dues escoles. Els concursants són nens de 6è i els de 5è els acompanyen com a “animadors”

El dimecres 18 de maig vam anar a Barcelona per enregistrar la gravació. Els nostres representants foren Ainhoa Méndez, Pau Garcia i Víctor Tran, que s’afrontaren a nens de l’escola Vedruna de Valls.

Els preparatius per la gravació es van fer una mica llargs: varem estar assajant la coreografia, ens varem haver d’aprendre “crits de guerra” ( We’re the chips) i sobretot ens van fer esperar molta estona fins entrar al plató de gravació.

Una vegada dins, ja va ser diferent. Vàrem conèixer el presentador, l’Oriol Puig, i vam poder comprovar la quantitat de gent que hi ha darrera les càmeres. Va estar molt bé. A més vam tornar molt contents. El Cor de Maria havia guanyat!.

Llàstima que no podrem veure el programa fins novembre o desembre. En qualsevol cas ja ens avisaran.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.