LA VERGE NENA

Per celebrar la festa de la Verge Nena, durant la setmana s’han preparat diverses activitats: dibuixos, manualitats, frases, pregàries, cartes,…

Els alumnes d’Educació Infantil i Cicle Inicial han portat una ofrena floral que ells mateixos han fet a la Verge, mentre cantaven unes cançons. La resta de la jornada han treballat cançons i valors en relació a la Verge.

Els nens i nenes de Cicle Mitjà han fet la  Celebració de Paraula on han llegit pregàries, cartes que ells mateixos han escrit a la Verge Maria i un seguit de desigs i compromisos. Tot això, acompanyats de les cançons que han treballat durant les classes de música. L’ofrena floral de Cicle Mitjà han estat dos rams, un per cada curs, fets amb les flors naturals de cada alumne/a. També han pintat al pati amb guixos, dibuixos de la Verge Nena que prèviament havien preparat a l’aula.

Els més grans de Cicle Superior han participat en la celebració de l’Eucaristia, on han participat llegint la primera lectura, les pregàries, l’Evangeli. Durant la celebració s’han fet les ofrenes tot cantant les cançons apreses prèviament. Aquest cicle també ha preparat dos rams i les ha ofert a la Verge tot decorant la capella. Tanmateix, al llarg del matí han participat amb dibuixos al pati.

A la tarda, tots els alumnes han pogut gaudir d’una xocolata desfeta i diversos jocs o pel·lícules.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.