Coloniès 3,4,5 i 6

Enguany els nens i nenes de C. Mitjà i C. Superior de Primària hem anat de colònies al la casa “Els Refugis” de Serinyà. Alguns ja hi havíem anat quan érem més petits, però no ens ha fet res repetir perquè és un lloc molt agradable i ben preparat per acollir-nos. És un conjunt de diferents casetes, disposades entorn un pati central, amb el menjador/ sala polivalent al centre.
Ja des del primer dia , després d’instal·lar-nos i fer jocs vam poder banyar-nos a la piscina. Feia molta calor i s’hi estava molt bé. Ens vam divertir molt fent fotografies sota aigua.
Els diferents tallers que vam fer van estar molt bé, especialment el de B.T.T, encara que per alguns va ser una mica dur, i el de muntar a cavall. Els de tir amb arc i tir de javelina també ens varen agradar, s’havia de ser molt destre! I el que va ser molt interessant fou veure com feien foc els homes prehistòrics, que difícil! També ens divertirem fent màscares de guix, casetes de fang, eines prehistòriques…
I a la nit, el primer dia: discoteca. Vam ballar de valent i ens vam divertir d’allò més fins que les professores ens van fer anar a dormir. La segona nit, vam fer jocs amb llanternes al voltant de la casa.
Han estat unes colònies molt maques.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.