Coloniès EI i CI

Els dies 28 i 29 de maig, els nens i nenes d´Educació Infanti i Cicle Inicial vam anar de colònies a Vilablareix, a la casa “La Massana”.
El fil conductor dels tallers i activitats realitzades en aquests dos dies estaven relacionats amb un conte que els monitors els hi van explicar tan bon punt vam acomodar-nos a la casa.
La història pels més petits, explicava les aventures d´un follet que havia perdut a la seva amiga Nerea i que entre tots l´havíem d´ajudar a trobar-la, ja que estava presonera en el Castell del malvat Tallapins.
Algunes de les activitats relacionades van ser: construir-se una vareta màgica, pintar-se la cara, elaborar un ocell de paper…..
En canvi, pels nens i nenes de Cicle Inicial, el fil conductor va ser el tema dels INDIS.
La mainada, a part de fabricar-se la seva pròpia disfressa i pintar-se la cara com un indi, van aprendre les costums, algunes cançons, jocs típics sobre ells, mitjançant una gimcana lúdica.
Tots els nens i nenes van participar activament en les diverses propostes. Els monitors van saber engrescar-los i motivar-los en tot moment.
Valorem molt positivament les instal.lacions d´aquesta casa de colònies, així com l´espai exterior, ja que facilitava a la mainada poder jugar lliurament sense perill.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.