FESTA DE L’ARBRE

El dia 29 de abril els alumnes de 4t hem anat a la festa de l’arbre que aquest any s’ha celebrat al Solar de davant del Centre Cívic Joaquim Xirau, Ctra de Vilatenim s/n juntament amb altres escoles de Figueres.

La festa ha començat a les 9:30h, ens han rebut amb una xocolatada i melindros per esmorzar.
Hem fet diversos tallers.
Per començar i per grups hem fet un collage amb fulles naturals representant fulles que després hem penjat en un arbre de cartró que ens han dit que ens el portarien a l’escola perquè els nostres companys puguin veure la nostra obra.
Després hem fet un taller de llavors, on hem plantat en testos unes llavors de mongeta i unes petites plantes que ens hem emportat a casa. També hem plantat unes per emportar-nos a l’escola i així tot junts podrem veure com va creixent.
Per acabar i amb l’ajut d’un jardiner hem plantat dos arbres en el parc, tots els nens i nenes hem pogut agafar les eines necessàries i utilitzar-les per cavar la terra i plantar els nostres arbres.
Ha estat un mati on a més de passar-ho molt bé i gaudir d’un dia a la natura, ens serveix com una molt bona introducció pel nou projecte “Les plantes” que acabem de començar aquest trimestre.