Sant Jordi 2013

Enguany la tradicional “diada de Sant Jordi” s’ha viscut de manera exultant. Prèviament, a classe, els alumnes han conegut  – els més petits –  i recordat  la llegenda de Sant Jordi, se’ls ha explicat l’origen d’aquesta tradició, se n’han fet lectures, poemes,  treballs manuals…

Però el que més s’esperen tots és poder anar a la rambla a veure les parades de venda de llibres i roses. Així, els nens d’Ed. Infantil i C. Inicial, ven ser molt matiners i amb les seves professores, han sortit a les 9.15 , molt contents per anar a comprar un llibre . Posteriorment hi han anat els alumnes de C. Mitjà i C. Superior. Aquests, molt més nerviosos i amb moltes ganes de comprar roses o llibres.

Acompanyats d’un dia radiant, des de bon matí la parada de venda de roses i llibres  que ha muntat la nostra escola, ha estat situada a la part alta de la rambla.  En tot moment alumnes de sisè han col·laborat en preparar l’exposició, en vendre, en embolicar, en recollir…

Els propietaris de la pastisseria “Tall Dolç” , han obsequiat a la nostra escola amb una gran mona de xocolata,  que representava un divertit drac de Sant Jordi – El punk passota- . Així, a les 12h.  del migdia, tres nens de cada classe, acompanyats per la directora i una professora  , han anat a  l’establiment per tal de recollir-la i agrair-los l’oferiment. Acompanyats per  l’alcaldessa de Figueres,Marta Felip i altres autoritats han gaudit d’un petit refrigeri.

De nou, com en els darrers anys i coincidint amb Sant Jordi,  hem dut a terme la campanya d’ajuda solidària al “Barrio Esperanza” de Charata ( Argentina), on les Germanes del “Cor de Maria” estan molt  compromeses en les millores de les condicions de vida de  la gent del barri “El Basural”. Gràcies a les nostres i altres aportacions,  molt poc a poc, s’han anat aconseguint millores en alimentació i sanitat. Així doncs, us volem agrair sincerament la vostra col·laboració.