Colònies 3r, 4rt i 5è

La passada setmana, els dies 15, 16 i 17 de maig, els alumnes de 3r, 4rt i 5è han estat de colònies a la casa l’Ocell de Corçà.
Dimecres, després d’instal·lar-nos varem fer una caminada pel bosc i varem aprendre a construir cabanes. La caminada va acabar amb un berenar al mig del bosc. Després de sopar varem fer un divertit joc de nit al camp de futbol de la casa.
Dijous els temps no ens va acompanyar gaire, varem fer-nos un mocador de bandoler i varem fer jocs per preparar-nos com a bandolers. A la tarda varem fer pizzes i ens les varem menjar per sopar. Al vespre hi havia disco, però abans varem fer el joc de furor nens contra nenes. Va ser molt divertit. Els més petits no varen aguantar fins al final de la vetllada però als grans els hi va semblar curt.
El sol va decidir acompanyar-nos divendres. Al matí varem fer rocòdrom, tirolina i tir amb arc. A l’hora de dinar ens varen nomenar bandolers i varem estar contents de rebre la carta del virrei que valorava les nostres aptituds com a bandolers.
Varem tornar molt contents…ens ho varem passar molt i molt bé!!